Method Putkisto Huippuliikkuja

Vapauta ja vakauta selkärankasi ja opi hallitsemaan sen liikkeet

Marja Putkiston kehittämä kokonaisvaltainen ja uudenlainen tapa harjoittaa kehoa sen huippusuoritukseen.

Method Putkisto 3D Huippuliikkujan tavoitteena on saavuttaa oman kehon liikkumisen laadullinen optimi ja estetiikka. Ohjelma opettaa korjaamaan, tukemaan ja hallitsemaan selkärangan liikkeitä. Se harjoittaa keskikehon ydintuesta vahvan ja dynaamisen kaikkien fyysisten suoritusten perustaksi ja tueksi. Tällöin kehon painopiste pysyy kohti kehon keskuslinjaa kaikissa liikkumisen asennoissa.

Ohjelmalla on taipumus lisätä luottamustamme omaan kehoon ja kykyämme ammentaa voimaa ja tietoa omasta kehosta luovasti.

Ohjelman pohjana ovat Method Putkisto -harjoitteet ja siitä edelleen kehitetyt tarkat selkärangan hermotusta lisäävät harjoitteet. 3D tarkoittaa tapaa, jolla MP Huippuliikkuja ajatusmalli siirretään oman kehon kautta lajiin tai liikkeeseen ja saa aikaan yleensä odotettua suuremman (senso-motorinen) kehityksen.
  • mattoharjoitteita pienvälineillä hitaasti suoritettuna
  • nopeampaa harjoittelua ulkona / lajissa

Method Putkisto 3D Huippuliikkuja -ohjelmassa systemaattisesti hiotaan minkä vain liikkeen (myös lajin tai urheilumuodon) sisällä tarvittavaa lihasten aktivointijärjestystä ja kineettisiä jatkumoita, ts. niitä tekijöitä, joista hallittu ja tasapainoinen kehonhallinnan kokonaisuus syntyy.

Method Putkisto Huippuliikkuja -erikoisohjelmaa suositellaan 2 kuukauden ohjelmana:

Selkärankasi tukijärjestelmä vahvistuu

  • Parantaa kaikkien lihasten hermotusta.
  • Vapauttaa ja vahvistaa selkärangan liikkumaan.
  • Vahvistaa kehoasi äärimmäisen tarkasti: vahvistut syvältä ja kehosi linjaus parantuu.
Tapasi liikkua muuttuu hallituksi
  • Tapasi kävellä, tanssia tai pelata golfia kehittyy ja kohenee: parannat tuloksia kaikessa harjoittelussa.
  • Lihasmuistin parantuessa osa tuloksista jää pysyviksi.
  • LISÄKSI - ohjelma parantaa kestävyyttä ja aerobista kuntoa.

Sopii kaikille ja kaikenikäisille. Suosittelemme erityisesti selän ja selkärangan vahvistamiseen ja kuntouttamiseen. Erinomainen sinulle, joka olet kiinnostunut liikkeen lainalaisuuksista sekä halukas kehittymään löytämällä kehosi mahdollisuudet.

Tarjolla vuosittain erillisenä kurssina.

 

Method Putkisto ja Jokerit solmivat yhteistyösopimuksen vuonna 2012. MP Huippuliikkuja on osa Jokereiden harjoittelua. Katso http://www.youtube.com/watch?v=rYedk64Cz3c

25.1.2013 julkaisuvapaa

Method Putkistoa Formulatiimin kuntoutukseen

Method Putkisto & Head Trainer @ Redbull Racing F1 Team

James De Mountfort F1 Redbull tiimin kuntoutuksen päävastaava on koulutettu Method Putkisto-ohjaaja. Nyt James on asetettu määrittelemään niitä tekijöitä, joita ajajat tarvitsevat saavuttaakseen fyysisen huippuvireen ja sitä kautta Formula F1 ajoissa parhaat mahdolliset tulokset. Vastaukseksi hän on valinnut Method Putkisto Huippuliikkujamenetelmän.

James De Mountfort on paraikaa Suomessa ja syventämässä Method Putkisto-osaamistaan menetelmän kehittäjän, Marja Putkiston asettaman MP tiimin ohjauksessa. De Mountfort kerää oppinsa Klaukkalasta Tanja Kaaviselta ja Pia Kurkelalta, Turussa Arto Ahtolalta ja Kuopiossa Saku Kalliselta. Hän päättää Suomen vierailunsa Jokereiden kuntoutusvastaavan Jarmo Koiviston luona.    

 

Uusi liikunnan ammattikunta Method Putkisto Huippuliikkuja -valmentajat ovat liikkeenrakentamisen valmentajia ja liikeanalyysin asiantuntijoita. MP Huippuliikkuja -valmentajat sijoittuvat taitolajien/urheiluvalmentajien rinnalle ja tueksi; tarjoten osaamistaan kaikille liikkeen hallinnasta kiinnostuneille.

Method Putkiston kehittäjä on suomalainen Marja Putkisto. Menetelmä tavoittelee oman kehon optimitasapainoa (eroaa lajin vaatimuksista) ja liikkumisen perusteiden hallintaa. Se opettaa korjaamaan, tukemaan ja hallitsemaan selkärangan liikkeitä, myös vauhdissa. Se harjoittaa kehon ydintuesta vahvan ja dynaamisen kaikkien fyysisten suoritusten perustaksi ja tueksi - vapauttaen kehon liikkumaan.

.