Method Putkisto Pilates - keskivartalon hallintaan

Method Putkisto Pilates on huippuunsa hiottu kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä vatsalihaksiasi ja keskivartaloasi tehokkaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi sekä pitää selkäsi terveenä. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi sulavalinjaisen, trimmatun ja vahvan lihaksiston. Tulokset sekä tunnet kehosi hyvinvoinnissa että näet vartalosi ääriviivoissa.

Pilateksen ydin on 1900-luvun alussa Joseph Pilateksen kehittämä Klassinen repertuaari. Method Putkisto Pilates menetelmää kehitettäessä on mietitty tarkkaan, kuinka ihminen voi nykyään parhaiten hyötyä Pilateksen ajatusmallista. Siksi klassista repertuaaria rakennetaan pitkälle hiottuina progressioina ja liikejatkumoina.

Harjoittelun tekee Sinulle erilaiseksi opetusmetodi; hienosäädetty ja yksilöllinen opetus, joka tapahtuu aina pienryhmissä.

 

 

MP Laitetyöskentely - koordinaatioon

Olen valmistunut laitepilatesohjaaksi vuonna 2010 ja salillani on käytössä kaikki Joseph Pilateksen kehittämät laitteet - ohjaus perustuu kiertoharjoitteluun.

 • Cadillac
 • 3 x Reformer, 3 x Cadillacin torni
 • 4 x Wunda Chair
 • 10 x Pilates Arc
 • Spine Corrector
 • Ladder Barrel
 • Ped-A-Pul
 • Pilates Springboard
 • Jalkaterää vahvistavat pienpilateslaitteet Functional Footprints, Foot corrector ja Joe's Toe Gismo

Laitteet voivat kuulostaa sirkustaiteilijan työvälineiltä ja siltä ne saattavat ensi silmäyksellä näyttääkin jousineen, tankoineen ja kahvoineen. Laitteiden jousivastukset tarjoavat mahdollisuuden harjoitella tehokkaasti. Tarvittaessa jouset myös helpottavat liikkeiden suorittamista. Laiteharjoittelu tarjoaa yksilöllisen ja tehokkaan tavan harjoittaa kehoasi kokonaisvaltaisesti.

Sopii kuntoutukseen, antaa haastetta jo pidempään mattopilatesta harrastaneelle tai lajiharjoittelun tueksi.

Tarjolla workshoppeja, viikko- ja yksityistunteja.

 

MP Power Pilates - voimaan

Kehomme pystyy uskomattomiin voimaa vaativiin suorituksiin, jos vain löydämme oikeat keinot.

MP Power Pilates on Jarmo Ahosen kehittämä huipputehokas harjoitusohjelma, jonka harjoitteilla saat vähillä toistoilla ja keveillä painoilla nopeasti tuloksia. Harjoitteita tehostetaan käyttämällä apuvälineitä esimerkiski kuminauhoja ja painoja. MP Power Pilateksen tavoitteena on hyvä kehonhallinta. Se antaa uutta ulottuvuutta harjoitteluun sekä miehille että naisille - niin kilpailijoille kuin kuntoilijoille. Se on myös eriomainen vaihtoehto kuntosaliharjoittelulle. 

Tarjolla MP Pilates jatkotason tunneilla.

 

® Method Putkisto Pilates on rekisteröity tuotemerkki. Method Putkisto -harjoitustunteja ja -kursseja saavat ohjata ainoastaan Method Putkisto Finland Oy:n rekisteröimät ohjaajat ja opettajat. Tasot: perusohjaajakoulutus, diplomiohjaajakoulutus ja erikoisohjaajakoulutus (MP Power pilates, laitepilates, MP huippuliikkuja)

Tutustu www.methodputkisto.com

2259_1.jpg

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Golfpilates

Golfpilates on harjoittelutapa johon sovelletaan Joseph Pilateksen kehittämää Pilates-kehonhallintamenetelmää, ja liitetään sen periaatteita palvelemaan golfin liikeratoja ja haasteita. Erityisen suuren huomion ohjelmassa saa kehon keskiosa, lantio, lanneranka sekä rintarangan liikkuvuus sekä hartia-alueen tukevuus ja joustavuus.

On yleisessä tiedossa, että maailman parhaat golfin ammattilaiset Tiger Woodsin johdolla ovat pitäneet mm. Pilates-harjoittelua hyvin tärkeällä sijalla harjoitus-ohjelmissaan. 

Tunne ja tue kehoasi!

Golf vaatii keholta paljon. Lyöntien onnistuminen vaatii puhdasta lajitekniikkaa ja yhteistyö hyvän opettajan tai Golf Pro:n kanssa onkin ensisijaisen tärkeää. Pelaajana saat suuren hyödyn siitä, että tunnet kehosi paremmin, ja osaat ohjata sitä oikein erilaisissa pelitilanteissa. Samalla kun pystyt tukemaan vartaloa lyöntihetkellä oikeaan aikaan ja oikeilla tukilihaksilla, myös riskit urheiluvammoihin vähenevät.

 

Golfpilateksen avulla

 • Vähennät lonkkien, selän ja hartioiden kuormitusta.
 • Opit lisäämään liikkuvuutta lyöntiä rajoittavan jäykän rintarangan, lantion ja hartiaseudun alueella.
 • Parannat tasapainoasi, ryhtiäsi ja koordinaatiotasi
 • Parannat rangan ydintukilihasten tukevaa toimintaa.
 • Opit myös tuottamaan voimaa tehokkaammin hyvää ajoitusta käyttäen.

Hyvän ydintuen avulla lyönnin pituus kasvaa!

 

Jarmo Ahonen

Jarmo Ahonen on ollut kouluttajani MP Pilates -koulutuksessa, Somatic Sports (sisältää mm. Power Pilateksen), Laitepilates ja Somatic Golf -koulutuksissa ja lukuisissa täydennyskoulutuksissa.

Suomen johtaviin ammattigolfaajiin lukeutuva Riikka Hakkarainen ja Jarmo Ahonen (fysioterapeutti, pilates-kouluttaja) ovat toimineet useita vuosia yhteistyössä ja kehittäneet golf-pelaajien hyödyksi uuden harjoitus-menetelmän: Golf Somaticsin.

 

Tarjolla

Järjestän golfareille suunnattuja pilateskursseja tilauksesta ryhmille. 

Kurssilla on kuvamateriaalilla täydennetyt teoriaosuudet ja käytännönharjoituksia. Kurssi ei edellytä aiempaa kokemusta kehonhallinnasta.