Method Putkisto Original - vapaudu liikkumaan

Method Putkisto Original on syvävenytys- ja kehonhallintatekniikka, jonka tavoitteena on kehon kokonaisvaltainen tasapaino. Sen lähtökohtana on osoittaa kuinka kireät ja lyhyet lihakset estävät meitä liikkumasta. Harjoitteet pidentävät lihaksiasi ja vapauttavat kehosi neutraaliin asentoon.Tulokset tunnet välittömästi; kehosi aineenvaihdunta paranee, lihaksesi notkistuvat ja vahvistuvat, unesi laatu parantuu ja olosi on rennompi. Olet virkeämpi ja energiatasosi kohenee. Tulokset voit myös nähdä kohentuneesta ryhdistä; vartalon solakoitumisesta ja tavastasi liikk2286_1.jpgua.

Metodin perustana on MP dynaaminen syvävenyttelytekniikka

Neutraaliasennon hallinta on kaikkien onnistuneiden fyysisten suoritusten perusta.

  • MP Syvävenytys - pidennetään kireät ja lyhyet lihakset
  • MP Syvähengitys - palauttaa pallean kimmovoiman
  • MP Syväjumppaharjoitteilla - rakennetaan vahva keskivartalo

Method Putkiston tavoitteena on opettaa sinulle ydinasioita, joiden avulla voit itsenäisesti saavuttaa oman kehosi optimaalisen terveyden, liikkumiskyvyn ja hyvinvoinnin - liikkumisen vapauden.

Tulokset voi mitata vahvasta ja toiminnallisesta keskivartalosta sekä taidosta itse korjata kehon syväänkin juurtuneita virheasentoja. Method Putkisto opettaa liikkumisen perusteet.

Tarjolla peruskurssi, jonka jälkee voit varata paikan MP viikkotunneilta.

 

30 pv TEHO-OHJELMA - kaunis & solakka vartalo

"Yksi järkevimmistä ja tehokkaimmista menetelmistä, jonka avulla voit muuttaa kehoasi - ja jopa koko elämääsi."
Newby Hands, Kauneus- ja terveys -toimituksen päällikkö, Harper’s Bazaar (UK)

2301_1.jpgMarja Putkiston laatima yksityiskohtainen ohjelma on vaativa, mutta sitäkin palkitsevampi - se lupaa sinulle kauniimman, terveemmän ja solakamman vartalon jo neljässä viikossa. Samalla kehosi liikkuvuus lisääntyy, hengitystekniikkasi parantuu ja ryhtisi kohentuu. Aseta itsellesi henkilökohtaiset tavoitteet, ja ohjelman edetessä näet niiden toteutuvan!

 

  • Näkyvät tulokset - kuukaudessa kaunis ja ryhdikäs vartalo!
  • Yksityiskohtaiset, askel kerrallaan etenevät ohjeet
  • Monipuolisia venytys- ja hengitystekniikkaharjoituksia
  • Kaikille vartalotyypeille sopiva ohjelma

Teho-ohjelmasta on ollut erittäin hyviä kokemuksia. Tässä yksi asiakaspalaute

"30 päivän teho-ohjelma oli osaltani nimensa mukainen: vyötäröltä lähti peräti 3 cm pois, mikä on myös näkynyt: vanhat housut pyörii jaloissa ja voin huoletta ostaa kokoa pienemmät, varsinkin kun myös reisistäkin lähti pois pari senttiä. Voin siin lämpimästi suositella teho-ohjelmaa." Anni

Tarjolla 1-3 krt vuodessa. Seuraava tammikuussa 2017. Antaa oikeuden osallistua MP viikkotunneille.

 

MP Kevytohjelma - kiinteytykseen, nesteiden poistoon

Jos aikaa on vähän ja stressiä paljon - virkisty ja palaudu hetkessä!

Tarjoaa nopean ja kevyen tavan parantaa oloa elämän kiireen keskellä, sekä käytännön ohjeita mukaan otettavaksi. Kevytohjelma on todellinen "pika lift" virkistymiseen matkan jälkeen tai juhlatilaisuuteen valmistautuessa.

Suosittelen tutustumaan Marja Putkiston kirjaan Kiinteä vartalo & ihana olo - Kevytohjelma. Tilattavissa www.methodputkisto.com.

 

® Method Putkisto on rekisteröity tuotemerkki. Method Putkisto -harjoitustunteja ja -kursseja saavat ohjata ainoastaan Method Putkisto Finland Oy:n rekisteröimät ohjaajat ja opettajat. Tasot: perusohjaajakoulutus, diplomiohjaajakoulutus ja erikoisohjaajakoulutus (MP Power pilates, laitepilates, MP huippuliikkuja)

 

Tutustu www.methodputkisto.com